Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@09:10:26 GMT

جذب روانشناس در کنار جراحان بینی در سال 1401

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۴۱۵۸

جذب روانشناس در کنار جراحان بینی در سال 1401

 

اگر به یک جراح بینی مجرب و متبحر برای انجام عمل بینی مراجعه کرده باشید ، خواهید دید که او از شما درخواست می کند تا برای تعیین صلاحیت و انجام تست های روانشناسی به یک روانشناس خبره و مجرب مراجعه کنید. چرا که بیشتر متقاضیان عمل ترمیمی بینی افرادی هستند که در جلسات مشاوره هدف اصلی خود را مشخص نکرده اند یا در بیان آن ها دروغ گفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد به دلیل درست نبودن هدفشان یا برخورداری از یک بیماری روانی از نتیجه عمل بینی رضایت کامل پیدا نخواهند کرد و در نهایت باعث ایجاد مشکلات جدی تری هم برای خود و هم برای جراح بینی می شوند. با ما در این مطلب همراه باشید تا بدانیم چه چیزی می تواند جلوی انجام عمل ترمیمی بینی را در این افراد بگیرد.

چرا با افزایش تعداد جراحان بینی ، تعداد روانشناسان نیز افزایش پیدا کرده است؟

اگر به تعداد داوطلبین کنکور نگاهی بی اندازید خواهید دید که رشته روانشناسی نیز همانند رشته جراحی پلاستیک و زیبایی صورت پر رونق شده است و داوطلبین بسیار زیادی دارد. به نظر شما علت اصلی این موضوع چیست ؟ ایا مردمی که تا چندی پیش تصور می کردند که تنها بیماران روانی نیاز به مراجعه به روانشناس و روانپزشک را دارند اکنون متحول شده اند و همه به سمت این رشته هجوم برده اند ؟ یا نکند این رشته جزو رشته های پر درآمد پزشکی قرار گرفته است و از همین رو تعداد متقاضیان آن از نسبت به سایر رشته های پزشکی بیشتر شده است ؟ بزارید این طوری بیان کنیم که همه ما می دانیم که جراحان چه در حوزه درمانی و چه در حوزه زیبایی ، درآمد بسیار زیادی دارند پس نمی توانیم بگویم  که رشته روانشناسی همانند این شاخه پزشکی پر درآمد است و به این دلیل جذب روانشناسان در کنار جراحان بینی در سال 1401 افزایش پیدا کرد است. اما پس دلیل اصلی آن چیست؟ باید بگویم که جراحان بینی برای تشخیص صلاحیت افراد برای انجام جراحی زیبایی بینی به کمک روانشناسان نیاز دارند. روانشناسان به دلیل تخصص و مهارتی که دارند می توانند از هدف اصلی افراد در رابطه با انجام عمل زیبایی بینی با خبر شوند و تشخیص درستی را در رابطه با وضعیت روحی و روانی مراجعه کنندگان داشته باشند. چرا که برخی از بیماران به با پنهان کردن هدفشان اقدام به انجام عمل بینی می کنند و در نهایت به عمل ترمیمی بینی (برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید ) نیاز پیدا می کنند. از همین رو جذب روانشناسان در کنار جراحان بینی در سال 1401 افزایش یافت تا از وقوع حوادث جدی تر و جبران ناپذیر جلوگیری شود. در ادامه شما را با نقش روانشناسان در عمل زیبایی بینی آشنا خواهیم کرد و به شما خواهیم گفت که این پزشکان چگونه به جراحان بینی کمک می کنند.

نقش روانشناسان در عمل زیبایی بینی

اگر به مطب یا کلینیک جراحان بینی سری بزنید خواهید دید که چقدر از مردم برای انجام عمل بینی به آن ها مراجعه کرده اند. اگر چندین نفر آن ها بپرسید که قصدتان از انجام عمل بینی چیست و چرا می خواهید بینی تان را عمل کنید ، شاید با یک جواب یکسان رو به رو شوید آن هم این است که " می خواهم زیبا تر شوم " البته در این میان افرادی نیز هستند که به دلیل مشکلات تنفسی اقدام به انجام آن می کنند اما اگر از افرادی که هدف خود را افزایش زیبایی اعلام می کنند در رابطه با اینکه منظورشان از بینی زیبا چیست بپرسید به طور قطع جواب های متفاوتی را خواهید شنید. چرا که انگیزه افراد برای انجام عمل های که مربوط به زیبایی بینی هستند با یک دیگر متفاوت می باشد و در برخی از موارد برای خود آن ها نیز ناشناخته می باشد.

بیاید با چندین انگیزه که افراد در زمان رو یا روی با جراح بینی و روانشناسان بیان می کنند آشنا شوید. 

به عنوان مثال برخی از افراد انگیزه خود را ایجاد تحول در زندگی یک نواخت خود عنوان می کنند. برخی ها می گویند از سر بی حوصلگی و کلافگی اقدام به انجام عمل زیبایی بینی می نمایند. یا اینکه فرد به خاطر جلب رضایت همسرش متقاضی انجام جراحی زیبایی بینی است. برخی ها به دلیل کسب محبوبیت در فضای مجازی ، چشم و هم چشمی در فامیل این پروسه را انجام می دهند. عده ای نیز به دلیل برخورداری از اختلال روانی خود زشت پنداری این فرایند را انجام می دهند.

ممکن است کمی برایتان خنده دار به نظر برسد و با خود بگوید که آیا ممکن است افراد به این دلایل بینی خود را عمل کنند؟ اما باید بدانید که موارد گفته شده تنها بخشی از دلایل عنوان شده می باشد و افراد بسیار زیادی با انگیزه های مختلف و تعجب آور اقدام به انجام عمل بینی می کنند و همین موضوع باعث می شود تا پزشکان به روانشناسان با تجربه و خبره برای یافتن انگیزه اصلی فرد از عمل بینی نیاز پیدا کنند. فکرش را بکنید اگر این انگیزه ها شناخته نشوند  و جراحان بینی بدون در نظر گرفتن انگیزه مراجعین خود بینی ان ها را عمل کند چه اتفاقی می افتد. این افراد به دلیل اینکه خود از چهرشان رضایت ندارند هیچ گاه از نتیجه عمل زیبایی بینی رضایت پیدا نخواهند کرد و با گذشت زمان چندین و چند بار عمل ترمیمی بینی انجام می دهند. لازم است بدانید عمل ترمیمی بینی هر بار که انجام شود سخت تر ، چالش بر انگیز تر و خطرناک تر می شود.

روانشناسان چگونه به جراحان بینی کمک می کنند؟؟

روانشناسان با مطرح کردن سوالاتی که برخی از آن ها را در ادامه بیان خواهیم کرد ، می تواند انگیزه افراد را از انجام جراحی زیبایی بینی شناسایی کند ، پس از آن در صورتی که فرد مراجعه کننده به بیماری یا مشکلات روحی و روانی دچار نبود ، او را به جراح بینی برای انجام عمل بینی ارجاع می دهد. با این کار از وقوع حوادث جبران ناپذیر جلوگیری می کند.

از جمله سوالاتی که روانشناسان برای تشخیص انگیزه شما می پرسند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

احساس شما در رابطه با زندگی چیست؟ از چه چیزی می ترسید ؟ آیا در طول عمر خود استرس داشته اید ؟ در چه مواقعی؟ عکس العمل تان در زمانی که فردی شخص دیگری را مورد تمسخر قرار می دهد چیست؟ انتظارتان از نتیجه عمل بینی چیست؟ و غیره

منبع: https://javdanimd.com

منبع: فردا

کلیدواژه: جراح بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتور‌های خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند، اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کار‌های زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • از روان تا درمان
  • افزایش حضور روانشناسان در بخش‌های مختلف پلیس
  • آیا می توان چراغ خطی را در کف نصب کرد؟
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت