Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@12:08:30 GMT

خطرات عمل جراحی زیبایی

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۵۰۳۶۱

در این مقاله تمام خطرات عمل جراحی زیبایی به تفصیل توضیح داده شده است.

در زیر برخی از مهم ترین نکاتی را که قبل از انجام عمل جراحی زیبایی باید در نظر بگیریم را بررسی خواهیم کرد. و به همین ترتیب، خواهیم دید که چه نوع اقداماتی می توانیم از جانب خود انجام دهیم تا مطمئن شویم که نتایج تا حد امکان ایمن و رضایت بخش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جراحی ارزان یا کم هزینه

اصطلاح کم هزینه بسیار مد شده است. و در واقع، زنجیره های متعدد خدماتی را برای بهبود کیفیت زندگی با قیمت بسیار مقرون به صرفه به ما ارائه می دهند. تا زمانی که در مورد سلامت، ایمنی و رفاه خود صحبت نکنیم.

یک جراحی هرگز نمی تواند معامله ای باشد. پس باید در انتخاب کلینیک همیشه باید از این معیار اساسی شروع کنیم.

در زمینه جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی باید همواره دیدگاهی معقول و مدبرانه داشته باشیم و هرگز اجازه ندهیم که اسیر تبلیغات در رابطه با قیمت های بسیار ارزان شویم. زیرا ریسک این عمل را بالا می برد و در عین حال امنیت و حرفه ای بودن لازم را در این موارد به ما ارائه دهند.

چه عناصری بر قیمت نهایی جراحی پلاستیک تاثیر می گذارد؟

برای اینکه به ما ایده ای از عناصر حیاتی که بخشی از یک جراحی زیبایی با تمام ضمانت ها هستند بدهیم، چندین مورد را تجزیه می کنیم:

    نوع جراحی و پیچیدگی آن برای مثال، جراحی بزرگ کردن سینه با ایمپلنت ممکن است نه تنها شامل معرفی پروتزها باشد. در بسیاری از موارد ما در مورد ماستوپکسی، بازسازی و غیره نیز صحبت می کنیم. این بستگی نیاز هر نوع بیمار و خواسته های آنها دارد.

 در این مورد خاص، خود ایمپلنت ها هم باید مورد تایید استاندارها هم باشند.

    محل جراحی بیمارستان و اتاق عمل

اکثر جراحان پلاستیک، در حد تخصص خود، ترجیح می دهند جراحی خود را در یک بیمارستان کاملا مجهز انجام دهند. به طوری که در صورت نیاز به جراحی و در صورت وجود هر نوع عارضه ای، هرچقدر هم که احتمال آن کم باشد، بیمار بتواند در بیمارستان بستری شود.

    بعد از عمل و پیگیری بیمار. قبل از عمل بسیار مهم است. این شامل امکان مشاوره، کلیه معاینات لازم در سال اول پس از جراحی، درمان فیزیوتراپی یا ماساژ برای تسریع روند بهبودی بیمار در صورت لزوم باید توسط یک تیم پشتیبان انجام شود.

دقیقا به چه عمل زیبایی نیاز دارم؟

مهم است که خود را در مورد جراحی ای که قرار است انجام دهید، آگاه کنید. هر متخصصی که قرار است به او اعتماد کنید باید شما را از هر یک از مراحلی که قرار است در طول فرآیند جراحی دنبال شود آگاه کند:

از خود مطالعه قبلی از طریق خود عمل انتظارات در مورد نتایج دوره بعد از عمل و خطرات یا عوارض احتمالی

اما مراقب صفحات تبلیغاتی باشید که به پزشکی که دارای شرایط مربوطه و تجربه و حرفه ای لازم است لینک نشده اند. مطمئناً در اینترنت اطلاعات اضافی وجود دارد و در بسیاری از موارد، داده های ارائه شده بسیار نادرست است.

در حال حاضر و همانطور که توسط ISAPS (انجمن بین المللی جراحی زیبایی زیبایی) تایید شده است، پنج عمل جراحی پلاستیک رایج در جهان به شرح زیر است :

    جراحی سینه: در همه انواع آن، بزرگ کردن سینه یا جراحی های درمانی سینه

    لیپوساکشن و یا لیپوسکلپچر

    بلفاروپلاستی یا جراحی پلک

    جراحی بینی

    ابدومینوپلاستی

حقوق بیمار برای جراحی زیبایی :

از جمله حقوق شما به عنوان یک بیمار و ارتباط مستقیم با نکته قبل این است که اطلاعات  کاملی در مورد نوع جراحی که قرار است انجام دهید دریافت کنید. به همین دلیل است که به اصطلاح رضایت های آگاهانه وجود دارد. برای آگاهی کامل از تمام خطرات احتمالی جراحی، باید قبل از امضا آن را به دقت بخوانید.

شایع ترین عوارض یا خطرات در جراحی زیبایی یا پلاستیک چیست؟

همانطور که منطقی و عقل سلیم است، هر نوع جراحی دارای یک سری خطرات یا عوارض بالقوه است.

چیزی که در مورد جراحی با لیزر گفته میشه بلفاروپلاستی یا بازسازی سینه مانند لیپوسکاپچر با کمک لیزر نیست.

با این حال، در زیر می توانیم خطرات اصلی شایع ترین جراحی های زیبایی را بررسی کنیم همچنین جهت اشنایی بیشتر در مورد خطرات و ریسک های انواع جراحی زیبایی در سایت های ایرانی به سایت  biotinclinic.ir یا به سایت مرجع انگلیسی plasticsurgery.org مراجعه کنید.

خطرات بلفاروپلاستی

    عفونت: بسیار نادر است. در صورت بروز، درمان ممکن است شامل آنتی بیوتیک یا جراحی بیشتر باشد.

    جای زخم: اگرچه پس از عمل جراحی انتظار بهبودی خوبی وجود دارد، جای زخم غیرطبیعی می تواند هم در پلک ها و هم در بافت های عمقی ایجاد شود. اسکارها ممکن است ناخوشایند یا رنگ متفاوتی نسبت به پوست اطراف داشته باشند.

    آسیب به ساختارهای عمیق مانند اعصاب، رگ های خونی و ماهیچه های چشم می تواند در طول جراحی رخ دهد. کوری پس از بلفاروپلاستی بسیار نادر است.

    مشکلات خشکی چشم: به ندرت اتفاق می افتد و کاملاً قابل پیش بینی نیست.

    عدم تقارن: صورت و ناحیه پلک انسان معمولاً نامتقارن هستند. ممکن است بعد از بلفاروپلاستی بین دو طرف تفاوت وجود داشته باشد.

    درد مزمن: درد مزمن پس از بلفاروپلاستی بسیار نادر است.

    مشکلات مواجهه با قرنیه: برخی از بیماران پس از جراحی در بستن پلک ها مشکل دارند. و مشکلاتی می تواند در قرنیه از خشک شدن ایجاد شود. اگر این عارضه نادر رخ دهد، ممکن است نیاز به درمان یا جراحی بیشتر باشد.

   

خطرات جراحی بینی

خونریزی: در صورت وقوع خونریزی، درمان اضطراری برای تخلیه خون انباشته شده یا تزریق خون ممکن است مورد نیاز باشد.

    عفونت: بسیار نادر است. در صورت بروز، درمان ممکن است شامل آنتی بیوتیک یا جراحی بیشتر باشد.

درصد مرگ در جراحی زیبایی بینی

در ماه های گذشته و یا حتی سالیان گذشته مواردی شنیده شده که بر اثر تزریق امپول های ویتامین مواردی منجر به مرگ شده است که علت این موارد خطاهای پزشکی و قصور پزشکی و گاها وجود برخی عوامل ناشناخته در بدن بعضی از افراد هستش که در جراحی بین هم احتمال مرگ وجود داره.اما باید توجه که درصد مرگ در جراحی بینی در صورت رعایت نکات مهم در حین جراحی و بعد از جراحی و وجود یک متخصص بی هوشی متبحر به حداقل رسیده و در سالیان اخیر این تعداد به انگشتان دست درسیده که البته امیدواریم برای هیچکس این مشکلات پیش نیاد.

جای زخم: اگرچه پس از عمل جراحی انتظار بهبودی خوبی می‌رود، جای زخم غیرطبیعی می‌تواند هم در پوست و هم در بافت‌های عمیق رخ دهد. اسکارها ممکن است ناخوشایند یا رنگ متفاوتی نسبت به پوست اطراف داشته باشند. امکان مشاهده علائم از بخیه وجود دارد. ممکن است برای درمان اسکارهای غیرطبیعی به درمان های اضافی نیاز باشد.

    آسیب ساختار عمیق: ساختارهای عمیق مانند اعصاب، مجاری اشکی، رگ های خونی و ماهیچه ها می توانند در طول جراحی آسیب ببینند. و چنین صدماتی می تواند موقت یا دائمی باشد.

    نتیجه رضایت بخش: همیشه این امکان قبل از هر گونه تغییر بدن وجود دارد. جراحی می‌تواند ناهنجاری‌های قابل لمس یا قابل‌قبول غیرقابل قبول، از دست دادن عملکرد یا ناهنجاری ساختاری پس از جراحی بینی ایجاد کند.

    از دست دادن حس: احتمال بی حسی دائمی پوست بینی بعد از جراحی بینی وجود دارد. وقوع این رویداد قابل پیش بینی نیست.

    عدم تقارن: صورت انسان معمولاً نامتقارن است. ممکن است در نتیجه رینوپلاستی تغییرات پهلو به پهلو وجود داشته باشد.

    درد مزمن: در این جراحی بسیار نادر است.

    واکنش های آلرژیک (موارد بسیار نادر).

    تغییرات راه هوایی بینی: تغییراتی ممکن است پس از جراحی بینی یا سپتوپلاستی ایجاد شود که در عبور طبیعی هوا از بینی اختلال ایجاد کند.

** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت بسیار نادر جراحی زیبایی پس از جراحی جراحی بینی عمل جراحی جای زخم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۰۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ توسعه هوش مصنوعی در سال های اخیر با سرعت زیادی انجام شده است و این روزها به کمک این فناوری می توان تقریبا تمام فعالیت های روزانه و حتی برخی از مشاغل که  انجام آن‌ها به صورت دستی زمان زیادی نیاز داشت را در کسری از ثانیه انجام داد. اما این فناوری در کنار تمام فوایدی که دارد در صورت از کنترل خارج شدن یا مورد سوء استفاده گرفتن توسط برخی افراد می‌تواند باعث ایجاد فاجعه شود تا حدی که ایلان ماسک مالک تسلا و اسپیس ایکس این فناوری را خطرناک‌تر از بمب اتمی اعلام کرده است.

همزمان با روند توسعه هوش مصنوعی در جهان کشورها نیز برای حفظ امنیت فضای سایبری خود تصمیم به وضع قوانین خاصی برای هوش مصنوعی گرفتند؛ از آنجایی که اکثر این قوانین در اوایل راه اندازی فناوری هوش مصنوعی تصویب شده بود و با توجه به پیشرفت این فناوری بسیاری از قوانین اثرگذاری لازم را نداشت، برخی از کشورها تصمیم به وضع قوانین جدیدی برای این فناوری گرفتند.

ایتالیا

چند روز پیش بود که دولت ایتالیا اعلام کرد مجازات سوء استفاده از هوش مصنوعی در این کشور سنگین‌تر خواهد شد. بر اساس پیش نویس لایحه قانون جدید این کشور، دولت ایتالیا در حال بررسی برای بالا بردن مجازات جرائم سایبری به خصوص روی هوش مصنوعی است.

در این پیش نویس اعلام شده مجازات‌هایی برای تقلب در بازار با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در نظر گرفته شده و مستقیما اعلام شده از این فناوری برای پولشویی نیز دارای مجازات بسیار سنگینی است. همچنین در لایحه گفته شده جریمه‌هایی برای نقض قانون کپی رایت با کمک هوش مصنوعی تعیین و تا ۳ سال حبس برای مجرمانی که از هوش مصنوعی برای ایجاد دیپ فیک استفاده کنند، مشخص شده است.

اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا همواره دغدغه مدیریت و کنترل هوش مصنوعی را داشته و چندین بار قوانین به خصوصی را در این زمینه به تصویب رسانده است. به تازگی نیز این اتحادیه قوانین جدیدی را برای کنترل هوش مصنوعی به تصویب رسانده است که شامل شفافیت سیستم‌های هوش مصنوعی، مدیریت هوش مصنوعی پرخطر، محدودیت‌های کاربردی هوش مصنوعی، محدودیت در نظارت بیومتریک و محدودیت در نظارت بیومتریک از جمله بندهای آن است.

اتحادیه اروپا در این قانون به طور مستقیم مشخص کرده که توسعه دهندگان هوش مصنوعی باید اطلاعات واضح از نحوه فعالیت هوش مصنوعی طراحی شده توسط آنان را به اتحادیه اروپا ارائه دهند. علاوه بر این اتحادیه اروپا در قوانین جدید خود لزوم نظارت بیشتر بر نحوه فعالیت هوش مصنوعی را اعلام کرده و برخی از هوش مصنوعی ها را با عنوان پرخطر نام گذاری خواهد کرد که به این ترتیب نظارت بر آن ها چند برابر خواهد شد.

سازمان ملل

نگرانی درباره فناوری هوش مصنوعی به سازمان ملل هم رسده و این سازمان در اوایل فروردین ماه سال جاری قطعنامه‌ای را به تصویب رسانده و محبوبیت این قطعنامه تا حدی بود که سازمان ملل بدون رای گیری آن را به تصویب رساند و 120 کشور عضو سازمان ملل از این قطعنامه حمایت کردند.

بر اساس قطعنامه به تصویب رسیده در سازمان ملل، از کشورهای عضو سازمان ملل و سایر کشورها خواسته شده است که از استفاده ازهوش مصنوعی ناسازگار با قوانین بین‌المللی حقوق بشری خودداری کنند. به‌عبارتی همان حقوق اساسی که افراد در سراسر جهان از آن برخوردار هستند، باید در بخش دیجیتال نیز دنبال و از آن محافظت شود.

انگلستان

انگلیس به طور مستقیم قوانین جدیدی را برای مدیریت هوش مصنوعی به تصویب نرسانده است اما بر اساس اعلام موسسه تحقیقات سیاست عمومی این کشور حدود 11 درصد از وظایف کارکنان انگلستانی توسط هوش مصنوعی انجام می شود و در صورت ادامه استفاده از هوش مصنوعی با همین رویه، احتمال افزایش این رقم تا 60 درصد وجود خواهد داشت و به این ترتیب حدود 8 میلیون شغل در خطر نابودی قرار خواهند گرفت. به این ترتیب دولت انگلستان به طور جدی به دنبال وضع قوانین سختگیرانه ای برای کنترل هوش مصنوعی در کشور خود است.

چین

کشور چین یکی از کشورهای پیشتاز در زمینه تدوین قانون برای هوش مصنوعی بوده و همواره سعی کرده اتس با بروزرسانی قوانین این حوزه قوانین خود را نیز بروز کند. در حال حاضر در کشور چین  هوش مصنوعی مولد، براساس الگوریتم‌هایی که می‌توانند برای تولید محتوای جدید از جمله صوت، کد، تصویر، متن، شبیه‌سازی و ویدیو استفاده شوند، توصیف شده است.

دولت چین معتقد است پیشرفت‌های فناوری در این حوزه می‌تواند نحوه اندیشه مردم درباره تولید محتوا را شدیداً تغییر دهد و برای این صنعت نیز قوانین خاصی را مدنظر خود قرار داده که هنوز به طور رسمی منتشر نشده است اما برخی منتقدان ایم حوزه بر این باورند که قوانین چین بسیار سختگیرانه خواهد بود و در برخی موارد استفاده از هوش مصنوعی خطرناک در این کشور را به طور کامل ممنوع خواهد کرد.

آمریکا

در آمریکا نیز خطرات از کنترل خارج شدن هوش مصنوعی وجود دارد و جینا رایموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده آمریکا و میشل دونلان، وزیر فناوری انگلیس، پس از تعهدات اعلام شده در نشست ایمنی هوش مصنوعی در بلچلی پارک در ماه نوامبر سال گذشته میلادی یادداشت تفاهمی را در واشنگتن امضا کردند تا به طور مشترک آزمایش مدل هوش مصنوعی پیشرفته را توسعه دهند.

دونلان نیز افزود: این نخستین توافق در نوع خود در سراسر جهان است. هوش مصنوعی در حال حاضر یک فناوری خارق‌العاده برای عموم مردم جامعه است و پتانسیل زیادی برای مقابله با برخی از بزرگترین چالش‌های جهان دارد، اما به شرطی که بتوانیم این خطرات را کنترل کنیم.

انگلیس و ایالات متحده قصد دارند حداقل یک تمرین آزمایشی مشترک را بر روی یک مدل در دسترس عموم انجام دهند و در حال بررسی تبادل پرسنل بین مؤسسه‌ها هستند. هر دو در تلاشند تا مشارکت‌های مشابهی با سایر کشور‌ها برای ارتقای ایمنی هوش مصنوعی توسعه دهند.

کلام پایانی

به طور کلی تمام کشورهای جهان از خطرات هوش مصنوعی اطلاع دارند و تقریبا تمام آن ها در این حوزه قانون گذاری کرده‌اند ای خداقل با تصویب لایحه هایی تا زمان تصویب قانون این فناوری را تحت کنترل قرار داده‌اند؛ اما در کشور ما تاکنون مصوبه یا قانونی منتشر نشده است و مشخص نیست متولیان این حوزه یعنی شورای عالی فضای مجازی چه زمانی قصد ورود و مدیریت توسعه این فناوری را خواهد داشت.

بسیاری از منتقدان بر این باور هستند که هوش مصنوعی مانند اینترنت و شبکه های اجتماعی نیست که بتوان پس از گستردگی استفاده در میان کاربران روی آن مدیریت داشت و باید پیش از همه گیر شدن استفاده از آن وضعیت این فناوری را مشخص کرد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟