Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل روزنامه همدلی اقبال مردان به عمل زیبایی آن‌چنان زیاد شده که دیگر به آمار و ارقام و اظهارات کارشناسان و مسئولان نیز راه پیداکرده است. همین دیروز دکتر ابراهیم رزم‌پا، نایب‌رئیس و عضو هیات مدیره انجمن راینولوژی ایران در زمینه استقبال مردان از عمل بینی که جزو عمل‌های زیبایی است، گفت: «حدوداً ۴۰سال پیش میزان عمل‌ بینی در زنان با اختلاف زیاد بالاتر از مردان بود؛ ولی امروزه تغییری که رخ‌داده این است که عمل بینی در مردان نیز زیادتر و اختلاف کمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
درحالی‌که میل زیبا شدن در مردان افزایش پیداکرده است که در سال‌های نه‌چندان دور جراحی‌های زیبایی با نام زنان گره‌خورده بود، بازار هدف جراحان زیبایی نیز در زنان خلاصه می‌شد و مخاطبان تبلیغات جراح‌های زیبایی فقط زنان بودند.
 در آن سال‌ها حتی در صورت تمایل به انجام جراحی‌های زیبایی از سوی مردان، اغلب به خاطر فضا و فشارهای اجتماعی کشور که عمل زیبایی مردان را مطلوب نمی‌دانست و ناهنجاری تلقی می‌شد، آنان وارد گود عمل‌های زیبایی نمی‌شدند و اگر هم به سراغ عمل زیبایی می‌رفتند برای آن‌ها تبعات داشت و به‌نوعی با طردشدگی اجتماعی مواجه می‌شدند. یکی از مثال‌های روشن در این زمینه عمل زیبایی یکی از هنرمندان حوزه موسیقی در آن سال‌ها بود.
«شادمهر عقیلی»، خواننده پاپ را باید یکی از اولین‌های عمل زیبایی مردانه در ایران دانست. او که در اواخر دهه ۷۰ عمل زیبایی بینی انجام داد، مورد هجمه و انتقاد زیادی قرار گرفت و حتی بخشی از هواداران خود را از دست داد؛ اما اکنون آن‌قدر جراحی‌ زیبایی در مردان زیاد شده است که دیگر نه شگفتی خلق می‌کند و نه انتقاد به همراه دارد.
 برای صحت‌سنجی این مسئله کافی است همین امروز در کوچه و خیابان‌ها و یا مترو و اتوبوس سر بچرخانید، بدون تردید با مردان زیادی مواجه می‌شوید که برای زیباتر شدن زیر تیغ جراحی رفته‌اند.


 آمار دقیقی از عمل‌های زیبایی مردان در دسترس نیست
آمار دقیقی از عمل‌های زیبایی مردان در دسترس نیست و مطالعات پراکنده‌ای در این راستا انجام‌شده که بیانگر گسترش چشمگیر گرایش مردان به عمل‌های زیبایی است. نتایج بررسی انجمن جراحان پلاستیک آمریکا در ۳۸کشور دنیا در سال ۲۰۱۴ نشان می‌دهد که عمل جراحی زیبایی در بین خانم‌ها بیش از ۹برابر آقایان است، هرچند در کشور ما آمار دقیقی دراین‌باره وجود ندارد و آمار غیررسمی گویای این است که آقایان با رشدی خیره‌کننده و آماری سه برابر میانگین جهانی، حدود ۳۵درصد جراحی‌های زیبایی در ایران را به خود اختصاص داده‌اند.
اگرچه آمار رسمی از مردانی که برای زیباتر شدن خود را به تیغ جراحان می‌سپارند، در دسترس نیست؛ اما برخی از آمارهای غیررسمی می‌گوید جراحی زیبایی میان مردان در ایران در ۵سال اخیر ۱۰برابر شده است. با توجه به نظرسنجی‌هایی که از مطب‌های جراحان زیبایی به‌عمل‌آمده است، از هر ۵نفری که برای جراحی بینی به پزشک مراجعه می‌کنند، دو نفر مرد هستند و هزینه عمل جراحی مردان در ایران سالانه از مرز ۱۰۰میلیارد تومان می‌گذرد.
البته عمل زیبایی فقط مختص ایران نیست، آمارهای جهانی می‌گویند بالاترین میزان عمل‌های جراحی پلاستیک به ترتیب شامل ایالات‌متحده آمریکا، برزیل، کره جنوبی و هند است و ایران در این آمار رتبه بیستم را به خود اختصاص داده است. 
البته آمارهای جدید می‌گوید ولع ایرانی‌ها به زیبایی باعث شده که رشد چشمگیری داشته باشند. آمارهای جدید می‌گوید ایران یکی از ۱۰کشور اول متقاضی انجام عمل‌های زیبایی در دنیا شناخته می‌شود.
بر اساس همین داده‌ها، ازنظر نوع جراحی، ایران رتبه اول در جراحی بینی را به خود اختصاص داده است. به‌گونه‌ای که از هر ۱۰۰۰نفر شش نفر عمل جراحی انجام می‌دهند. بااین‌وجود ازنظر نوع جراحی، ایران رتبه اول در جراحی بینی را به خود اختصاص داده است، درحالی‌که کره جنوبی و ژاپن در عمل جراحی چشم و پلک رتبه اول را دارا هستند.
بسیاری ولع به زیباتر شدن در بین زنان و مردان را به مشکلات روان‌شناختی و عدم اعتمادبه‌نفس گره می‌زنند، اما بسیاری بر این باورند که به دلیل افزایش عمل‌های زیبایی، تعریف جدیدی از زیبایی شکل‌گرفته است، جوری که افرادی که چهره نچرال و طبیعی بدون نقض هم دارند، احساس می‌کنند از قافله عقب مانده‌اند و باید برای همرنگ شدن با جماعت به دنبال عمل‌های زیبایی بروند.


 میل به عمل زیبایی پیر و جوان نمی‌شناسد
میل به زیبا شدن در ایرانیان آن‌قدر اپیدمی شده و گسترش‌یافته است که دیگر پیر و جوان نمی‌شناسد. باوجوداینکه برخی از کارشناسان و مسئولان از پایین آمدن سن عمل‌های زیبایی سخن می‌گویند، برخی از سبقت افراد مسن و میان‌سال از همدیگر برای عمل زیبایی حرف می‌زنند.
همین دیروز ابراهیم رزم‌پا، نایب‌رئیس و عضو هیات مدیره انجمن راینولوژی ایران از کاهش سن تقاضا برای جراحی بینی در ایران خبر داد. وی گفت: «سن درخواست عمل پایین‌تر آمده‌ و متقاضی آن نیز در سنین پایین زیاد است. در گذشته حداقل سن ۱۸سال بود اما در حال حاضر بعد از دوران بلوغ در دخترها از ۱۴سالگی و در پسرها از ۱۶سالگی انجام می‌شود.»
درحالی‌که کودکان ۱۴ساله نیز متقاضی عمل زیبایی هستند که چند وقت پیش یک روانشناس بالینی نسبت به افزایش عمل زیبایی در میان‌سالی هشدار داد. مینا رشیدی گفت: «مقایسه‌های اجتماعی نه‌تنها باعث از بین رفتن اعتمادبه‌نفس و مشکلات هویتی در بسیاری از افراد شده است بلکه موجب شده تا گروه میان‌سالان برای حفظ جوانی دست به اقدامات وسواسی در عمل‌های جراحی و عمل‌های زیبایی متعدد بزنند.»
روانشناسان می‌گویند: نکته جالب در همه عمل‌های جراحی چه در میان مردان و چه در میان زنان این است که پس از عمل نیز بسیاری از آنان از چهره خود ناراضی هستند چراکه گمان می‌کردند بعدازعمل بسیار زیبا خواهند شد، بنابراین این عامل بیش از گذشته منجر به سرکوب، افسردگی و اضطراب این افراد خواهد شد. 
معمولاً افراد ناراضی از عمل جراحی پس از انجام عمل زیبایی برای ترمیم مجدد مراجعه می‌کنند چراکه آن‌ها انتظاراتی را که در تصور خود داشته‌اند به دست نیاورده و احساس پشیمانی می‌کنند.

کد خبر 683404 برچسب‌ها مردان جراحی پلاستیک خبر مهم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مردان جراحی پلاستیک خبر مهم خود اختصاص داده عمل های زیبایی زیبایی مردان عمل زیبایی جراحی بینی عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با بیان این که در سال‌‌های گذشته عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه اقدامات و اعمال زیبایی بوده است؛ گفت: درعین حال مراکز فاقد مجوز و زیرزمینی منشأ اصلی صدمات به زیبایی و سلامت مردم هستند. - اخبار اجتماعی -

دکتر محمدرضا خردمند در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این سؤال که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از 90 درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در بدو ورود در اورژانس‌ها عمدتاً توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

3 دلیل رشد قارچ‌گونه مراکز زیبایی غیرمجاز/ وزارت بهداشت اجازه ورود به برخی مراکز متخلف را ندارد!

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضاتیی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلمب سالن زیبایی گران‌فروش در بولوار وکیل‌آباد مشهد
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟