Web Analytics Made Easy - Statcounter

25 هزار جراحی رسمی؛ چند هزار غیررسمی؟

سال‌هاست که درباره جراحی‌های زیبایی در کشور صحبت می‌شود؛ جراحی‌هایی که طبق آمارهای موجود سالانه بیش از 25 هزار مورد است و حتی در سالی که کرونای لعنتی، همه چیز را از بین برده، باز هم متقاضیان جراحی بینی و گونه و...، از هیچ تلاشی برای انجام آن دست نکشیده‌اند. البته 25 هزار عمل زیبایی سالانه، فقط مربوط به آمار رسمی این حوزه است و فراموش نکنیم کسی از تعداد عمل‌های زیبایی که در مراکز غیررسمی انجام می‌شود، اطلاعی ندارد!

فهرست قیمت عمل‌های عجیب  و غریب

با چند تماس تلفنی و مرور سایت‌های پزشکان جراحی زیبایی می‌شود از قیمت این عمل‌های جراحی مطلع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند گفته می‌شود بیشترین عمل زیبایی در سنین پایین در کشور عمل بینی است، اما بد نیست با برخی عمل‌های زیبایی دیگری که همچون دیگر کشورها، بین هموطنان ما هم مشتری‌هایی پیدا کرده است، آشنا شویم:

عمل زیبایی بینی: 10 تا 12 میلیون

جراحی پلک بالا و پلک پایین: هر کدام 5 تا 6 میلیون

لیفت ابرو: 4 میلیون

ساکشن پهلو، بازو، ران: هر کدام بین 3 تا 6 میلیون

پروتز چانه و گونه: هر کدام بین 10 تا 12 میلیون

لیفت شقیقه: 10 میلیون تومان

ساکشن غبغب: 3 تا 4 میلیون تومان

حذف چربی لپ: 6 تا 7.5 میلیون

 صدرنشین یا نایب قهرمان؟!

انجمن بین‌المللی جراحی پلاستیک زیبایی(ISAPS) سالانه گزارشی درباره تعداد پزشکان جراح پلاستیک و عمل‌های انجام‌شده در کشورهای مختلف ارائه می‌کند. طبق آمار سال 2019 این انجمن، آمریکا با 6900 جراح پلاستیک بیشترین تعداد جراحان این حوزه را در جهان دارد و ایران با 361 جراح پلاستیک، در رتبه 27 جهان بوده است. از نظر تعداد آمار هم با درنظرگرفتن روش‌های زیبایی جراحی و غیرجراحی، آمریکا با حدود 4 میلیون مورد در سال 2019 صدرنشین است که 1.3 مورد آن شامل جراحی‌ها و 2.6  مورد آن شامل روش‌های زیبایی غیرجراحی است. برزیل، ژاپن، مکزیک، ایتالیا، آلمان، ترکیه، فرانسه، هند و روسیه 9 کشور دیگر این رده‌بندی هستند و ایران در بین این 10 کشور قرار ندارد. هرچند این موضوع می‌تواند خوشایند باشد اما از سوی دیگر به استناد وجود جراحی‌های غیررسمی، آمارهای نگران‌کننده‌ای اعلام می‌شود، از جمله این‌که ایران در جراحی بینی، صدرنشین رده‌بندی جهانی است. البته برخی هم رتبه دوم و سوم این جراحی را به ایران اختصاص می‌دهند.

نگرانی تازه

اما فارغ از انواع و اقسام جراحی‌های زیبایی و قیمت‌های آن، حالا آن‌چه بر نگرانی‌های قبل افزوده است، پایین آمدن سن مراجعه برای انجام جراحی‌های زیبایی است و آن‌طور که گفته شده، به‌تازگی نوجوانان زیر 15 سال هم مشتری این عمل‌ها شده‌اند!

مراجعه نوجوانان برای لیفت ابرو و صورت!

دکتر «حامد باطنی» رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران در گفت‌وگو با خراسان می‌گوید: به دفعات با نوجوانان کم‌سن و سالی از جمله زیر 15 ساله‌ها مواجه می‌شویم که درخواست انجام عمل‌هایی مانند لیفت ابرو یا صورت دارند، در حالی که چنین عمل‌هایی متناسب با سن یا وضعیت صورت آن نوجوان نیست به همین دلیل من و همکارانم که از آسیب‌های این جراحی‌ها مطلع‌ایم، چنین عمل‌هایی را انجام نمی‌دهیم.

عوارضی برای تمام عمر  

وی تصریح می‌کند: اما متاسفانه بعضی افراد غیرحرفه‌ای که حتی برخی‌شان پزشک هم نیستند، با تبلیغات نادرست در فضای مجازی اقدام به جذب این بیماران کم‌سن و سال می‌کنند و این جراحی‌ها را در مراکز غیرمجاز انجام می‌دهند. وی می‌گوید: این نوجوانان با تماشای برخی عکس‌ها و فیلم‌ها، به غلط تصور می‌کنند که به جراحی زیبایی نیاز دارند و تلاش می‌کنند به هر قیمتی این کار را انجام دهند اما نمی‌دانند که یک عمل جوان‌سازی یا یک پروتز در زمان نامناسب، می‌تواند برای آن‌ها عوارضی داشته باشد که به هیچ‌وجه قابل برگشت نباشد یا به سختی بتوان آن را اصلاح کرد.

آگاهی عمومی در کنار نظارت

دکتر باطنی درباره میزان نظارت‌ها در این حوزه هم اظهار می‌کند: همه عمل‌های زیبایی وابسته به بیمارستان‌ها نیست و در مراکز مختلفی از جمله برخی مراکزی که جنبه آرایشگاهی دارند انجام می‌شود، به همین دلیل نظارت دولتی روی آن‌ها کار مشکلی است و به نظر می‌رسد راه منطقی، بالا بردن سطح آگاهی جامعه است.

نمی‌توان سنی قطعی تعیین کرد

توضیح دکتر باطنی درباره سن مناسب برای انجام عمل‌های زیبایی هم این است که: نمی‌شود سن قطعی و مشخصی را برای انجام جراحی‌های پلاستیک و زیبایی تعیین کرد و این کار وظیفه پزشک کارآزموده است. گاهی برخی از این عمل‌ها در سنین پایین و برای رفع نواقص مادرزادی است که کمک می‌کند فرد در محیط جامعه دچار آسیب روحی نشود، گاهی هم عمل‌های جوان‌سازی در بزرگ‌سالی انجام می‌شود که نواقص ایجادشده در بدن به دلیل بالا رفتن سن رفع شود.

توانمندی ایران در حوزه جراحی پلاستیک

البته رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران توضیحاتی هم درباره حوزه کاری خود و همکارانش ارائه می‌کند و می‌گوید: جراحی زیبایی و عمل‌های وابسته به آن بسیار متنوع است و تعداد این عمل‌ها در همه کشورهای جهان رو به افزایش است؛ کشور ما هم از نظر کیفیت و توانایی کادر درمانی، در سطح منطقه یکی از معتبرترین کشورها در حوزه جراحی پلاستیک و زیبایی است و به همین دلیل از برخی کشورهای منطقه هم برای انجام این عمل‌ها به ایران می‌آیند، بنابراین نمی‌توان بالا بودن آمار جراحی‌های زیبایی را یک نگران جدی دانست. دکتر باطنی این نکته را هم می‌گوید که: در برخی نقاط جهان از جمله ایران و خاورمیانه، جراحی بینی یکی از شایع‌ترین عمل‌های زیبایی است در حالی که در برخی کشورها دیگر اندام بدن موردتوجه است.

23302

کد خبر 1477264

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سلامت جراحی زیبایی نوجوانان پلاستیک و زیبایی جراحی های زیبایی عمل های زیبایی برای انجام عمل ها جراحی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟